Trångt som bara den

Idag öppnade Stage 2 i Tour de Zwift och jag hade anmält mig till loppet som startade kl 16:00. Idag var det bara en A-grupp och C-grupp. I (A) kan alla oavsett hur stark eller svag man är delta och i (C) är bara tjejer tillåtna. När A- och C-gruppen släpptes iväg var vi över 3 300 startande och grafikkorten i datorerna och surfplattorna fick jobba hårt. Skärmen var som en mystack med blåa cyklister. Jag har aldrig kört ett lopp med så många deltagare i och det tog en rätt bra stund innan det gick att se sin egen Zwiftavatar i mängden.

Etapp 2 – hur gick det då?

Idag var det New Yorkbanan Everything Bagel som stod på menyn och det är lite berg-och-dal-bane-karaktär på den banan stundtals. Tack vare detta får man ihop hela 550 höjdmeter, vilket är ungefär halva Alpe du Zwift.

Jag hamnade på en plats 1 500 vid starten av totalt antal startande i A- och C-klassen. Jag lyckades trampa mig ned till en placering på strax under 1 000 som bäst, vilket ändå kändes helt okej. I totallistan vid målgången hamnade jag på plats 1 086.

På Zwiftpower.com hamnade jag på en 588 av 1 326 i grupp A och tiden blev 59:16. Det är jag jättenöjd med, då jag hade som mål att försöka köra på under 1 timme.

Det enda som förbryllar mig lite är att beroende på vart man tittar i Zwifts alla olika appar och webbsidor, så visar de lite olika siffror? Undrar varför det så?

Nästa etapp

Den går av stapeln den 8-9 januari och då bär det av till London och banan Keith Hill After Party som inte vet om jag kört förut?

Tjing så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.