Digital backträning

Jag skjuter ju det här med Stockholm Halvmaraton mer och mer framför mig 😬 Idag skulle jag givit mig ut på en löprunda efter jobbet, men istället blev det tvätt och fix här hemma. Något kände jag ju att jag ändå ville göra, så jag vevade igång benen med hjälp av Zwift istället nu på kvällskvisten.

När jag väl satt där och trampade med favvomusiken spelandes ur högtalarna, kommer jag på att jag faktiskt saknat Zwift i sommar. Du som inte tränat med hjälp av Zwift fattar nog inte vad jag menar, men Zwift har verkligen revolutionerat inomhuscykling.

Något som förut var trist och plågsamt tråkigt har plötsligt blivit en social grej, där du antingen bara kan trampa på i din egen takt och bara koncentrera dig på din egen träning. Eller utmana dig och kör ett race mot kompisar och andra runt om i hela världen. Dessutom kan man chatta och kommentera, medan man tränar med kompisar eller okända. Hur coolt som helst tycker jag!

Idag var jag en osocial prick och bara trampade på i min egen takt eftersom jag valde en bana som gick mestadels uppför. Det blev bara 13,5 km, men 354 höjdmeter fick jag ihop under mitt ca 40 min långa pass. Riktigt svettigt och härligt!

Jag klev dessutom över till Level 13 ikväll och då låstes en ny digital cykel upp, en Aerobike. Så nu har jag en cykel som liknar min riktiga nästan. Jag har dock inte sådana där fräcka hjul som på bilden på min riktiga hoj.

BADE57E6-E4E2-4001-A84B-71E036636D2B

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.