Kompiscykling i Zwift

Det snöblaskiga och kalla vädret fortsätter här i Stockholm. För mig som inte brukar vara gjord av socker, då jag gillar att cykla ute året runt har den senaste tiden konverterat och blivit en kille gjord av kristyr. Det betyder att jag hellre sitter inne i värmen och skojcyklar med Zwift.

Idag på förmiddagen körde jag ett pass i Zwift med mina två kompisar Jörgen O och Johan H. Det blev något som hette Garneau Sportive Series och det var ett träningslopp där det var rätt fritt hur mycket man ville trycka på. Vi valde att lägga oss på 2-2,5 watt/kg och vi tre höll rätt bra ihop under hela loppet som var ca 40 km långt. Det var svettigt som vanligt, men rätt skönt att inte köra plattan i mattan som jag fått göra de senaste gångerna jag kört race.

Efter loppet blev det lite lunch och sedan åkte jag hem till ett par vänner för en eftermiddagsfika. Det var så rackans trevligt, då det var så länge jag träffade Carro och Mats och deras dotter, samt Matte och Nadja och deras barn. Carro bjöd på en magiskt god kladdkaka 💛 som satt som en smäck efter förmiddagens cykelpass.

4D218A77-7958-4E16-BC7B-DE1348961A61

Mathias försköker rädda (torka) sin sons pärlplatta så han kan få med sig den hem. Alla sätt är bra utom de dåliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.