Joyride blev Flumride

Idag hade jag sett fram emot en sådan där välsmord härlig SZR Joyride i klass D som jag var med på i förra veckan. Jag hade förberett allt bra tycker jag och satt med ca 5 min tillgodo och trampade lite lätt i väntan på att loppet skull starta.

19.06 drog det igång och på en gång märkte jag att något saknades. Det fanns ingen gul markering över den Avatar som är ledaren i loppet och är den som ska hålla tempot för gruppen. Det blev rätt svårt att hålla koll på den lilla gubben bland 140 andra avatarer 😬.

Det var tydligen sjukdom som strulade till ledargrejen för grupp D idag, så ingen skugga över han som tydligen fick kasta sig in och köra gruppen.

Efter en kort stund kände jag att luften liksom bara stod still. Och givetvis hade jag glömt att knäppa igång fläkten. Tänkte först att jag kör utan, men ska man trampa över 4 mil, så kommer jag att tuppa av. Cyklade jättefort för att komma upp i toppen av gruppen, sedan kastade jag mig av och knäppte igång fläkten.

Ahhhh…

Tappade en del placeringar och hela vår stora grupp verkade vara uppdelade i en som cyklade väldigt mycket snabbare än vad man ska göra i D och sedan någon mittemellan och sedan en grupp på slutet som jag inte först trodde var där. Jag trodde att min kompis Johan H. var i första gruppen, så jag höll mig i mellangruppen, tills jag frågade hur långt Johan hade kommit och då visade det sig att han var sista ordnade gruppen som jag förstått.

Jag släppte mittengruppen och tillsammans med en ryss så höll vi ett rätt skönt tempo en stund tills han tröttande. Plötsligt dyker sista gruppen upp som jag joinade ända in i mål.

För mig blev det ett rörigt och osammanhängande lopp, men jag fick ju lite mer än 4 mil i benen och det är väl iallafall bra. Hoppas det blir bättre till nästa vecka.

A8BA1CCF-FB71-4CE9-BF0A-B58F2A1BB984BF5731CD-8161-48F1-865A-0C28456162E1

E5F4006C-859A-445E-B9B5-F3A22BE82097

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.