Backigt värre

Idag hade jag ett litet kort besök av Robert T och hans son Hugo, tillika min gudson. Jag hade bett Robert komma och lyssna lite på min trainer som jag tyckte förde ett ljud jag inte riktigt hört förut. Ganska snabbt kunde vi nog ändå konstatera att det inte var något ljud som var ett tecken på att något var fel. Känns alltid lite skönt att få någons annans åsikt, så man inte bara trampar på och förstör för att man struntat i något.

Efter att de åkt, passade jag på att hoppa i cykelbyxorna och ge mig iväg på en digital cykelsväng med Zwift, som jag gillar mer och mer för varje gång jag kör det. Idag körde jag en riktigt backig bana och jag försökte hålla lite koll på pulsen, så att man inte trampade i taket med den. Den långa utförsbacken var riktigt härlig efter att man segat sig upp för berget.

B984AEFA-5199-41BA-8C47-BC4E9985B518

Till imorgon måndag har jag åter anmält mig till SZR Evening Joyride (D) kl 19.00 som jag körde med min kompis Johan H i måndags. Det var en alldeles lagom jobbig träningsrunda på ca 4,2 mil. Ledaren som höll i denna klass var grym och vi höll bra ihop som grupp från början till slut.

Zwift och nya smarta trainern har verkligen fått mig att vilja cykla ännu mer inne. Kan inte komma på att jag någonsin sett fram emot ett trainerpass hemma förut.

Man får snygg rumpa i den här kameravinkeln när man cyklar uppför 😀

img_0346-1

Uppe vid masten i ovankant på bilden var den klättringen slut. Sedan blev det en hejdundrande nedförsbacke. Kom upp i nästan 95 km/h nedför 😱

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.