6 timmar bättre än förra Vätternrundan

Klockan 05.20 stod vi där i Motala längst fram i fållan, redo för start och oj vilken dag detta blev. Vi som cyklande i Team Utan Gränsers SUB11-grupp var nog eniga om att vi idag var världens bästa cykelgäng och det kändes som allt klickade idag. Vi hade ju ett halvbra sista pass tillsammans och som en sa efte det: Om genrepet går halvbra, så går det kanon den dag då det verkligen gäller. Det stämde ju verkligen in på vår grupp idag.

Vårt upplägg idag var att vi hade en roterande klunga och efter den hade vi exemplariska grindvakter, för att hindra att andra cyklister tar sig in i rotationen. Vi hade dock några trevliga följeslagare som hängde på vår klunga under stora delar av loppet, bland annat ett gäng från företaget Tengbom. Grindvakterna pratade en del med dem och vem vet, kanske kan de kanske bli sponsrer nästa år.

Vi gjorde 3 depåstopp och 2 kisspauser, utöver det. Under hela rundan höll vi ett jämt och fint tempo och dessutom höll vi oss på två snygga led. Vi slapp krascher, tekniskt strul och punkor bland våra cyklister vilket gjorde att vi kändes som ett väloljat gäng. Vi gjorde dessutom snygga och säkra omkörningar, vilket jag vet att flera andra klungor fått kritik för att inte göra. Vätternrundan är ingen tävling, utan ett motionslopp. Då är det ännu viktigare att man kör säkert.

När vi gick i mål efter 10 timmar och 37 minuter, så var jag sjukt nöjd över vår prestation och dessutom förbättrade jag min tid på Vätternrundan med över 6 timmar 🙂

Det är habegär på Motalas trädgårdskonst

Redo för start kl 05.20

img_2857-1

I vår grupp hjälper vi varandra

img_7689

Här har ni svansen efter grindvakterna! Foto: Robert Trouin

Har har ni lite rörligt från material från gridvakternas position längst bak och även den långa svans vi hade efter vår grupp. ​Film: Robert Trouin

Foto: Happyride.se

img_7683

Foto: Robert Trouin

img_2863-1

Because I’m worth it

img_7693-1

Det är viktigt att fota maten. Foto: Robert Trouin

Tror jag fick huset vi hyrde snyggaste sängkläder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.