Sista rundan innan vi ska runt den stora pölen

Idag var det samling för oss i Team Utan Gränsers SUB11-grupp kl 9 i Hammaby Sjöstad. Som vanligt körde vår kapten Johan Lilja lite regler innan vi äntrade cyklarna och trampade iväg. Vi blev en ganska stor grupp idag och vi fick sällskap av lite andra teamkompisar som inte ska cykla Vätternrundan.

Till en början skulle jag säga att vi höll raka fina led och det mesta funkade kalas, men efter fikat i Ösmo så tycker jag att vi började tappa stilen lite tyvärr. Det blev allt ifrån att vissa körde mitt i vägen istället för att hålla sig i ledet och stundtals var vi jättedåliga på att repetera framåt när det var allt ifrån lucka, till någon annan information som skulle nå de längst fram.

Det är så himla viktigt att hålla sig till gruppcyklingens regler för att det ska kännas säkert och vara en kul upplevelse för alla, oavsett om man är längst fram eller längst bak i klungan. Bortsett från detta, var det en härlig tur i solen och vi fick ihop strax över 12 mil idag.

Jag håller tummarna för att detta var engångsföreteelse och att vi kommer in i samma fina mood som vi haft på våra tidigare rundor, så de 30 milen runt den stora pölen blir en grym cykelupplevelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.