Bra trampat idag

Rätt många mil ifrån mig och när jag fortfarande sov sött på min kudde, startade ett gäng ur Team Utan Gränser loppet Siljan runt. De mötte morgonen i ett miserabelt väder och bara några få plusgrader. De som körde både halva och hela loppet idag ska ha en stor eloge, för det är vidrigt att cykla i regn och rusk. Därför lyfter jag av mig hjälmen och bugar djupet inför er prestation idag!

Framåt lunch och med nymonterade däck satte jag fart på min cykel i ett helt annat väder. Här var det halvklart och sådär lagom försommarvarmt. Jag bestämde mig för att köra en av mina mer kuperade rundor som är ca 60 km lång. Det var ungefär en vecka sedan jag satt på en cykel och jag vet inte om det var all god öl jag drack igår på jobbets sommarfest, men jag tyckte jag hade bra klipp i benen idag.

Jag var lite imponerade av mig själv att jag alldeles ensam lyckades hålla en snitthastighet på 30,1 km/h när jag kom hem igen. Ni som cyklat med mig här där jag bor, vet att det inte mycket platt mark. Det går upp och ner hela tiden och sedan har vi dessutom Hakungebacken på slutet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.