Det är en första gång för allt

Jag anmälde mig ivrigt när tillfälle gavs, att tillsammans med mina kollegor på jobbet åka KortVasan i år. Som det kan vara med det mesta här i livet, har man upp och nedgångar. Senaste veckan har jag velat om jag ska åka eller inte. Jag får väl säga tack till Oskar på jobbet, som kort och gott fick mig att ta mig i kragen. Efter jobbet igår åkte jag till Skidsport, som ligger i Bromma väldigt nära där jag arbetar. Flera kompisar och kollegor hade talat gott om den och dess service.

Väl i butiken öppnades en ny värld av prylar som jag aldrig brytt mig om att titta på. Ganska snabbt inser man att ett par skidor kan kosta precis vad som helst och ett par stavar kan gå loss på samma pris som en vanlig cykel om man vill.
Äntligen en butik med en säljare som lyssnade på en och som inte bara vara ute efter att sälja mig de dyraste som de har. Det blev ett par Atomic Vasa Race som det var halva priset på, eftersom det inte var årets modell. Sedan tillkom det givetvis bindningar, pjäxor och stavar också. Om snön ligger kvar i nästa vecka, kanske man får provåka dem.
Detta är mina livs första längdskidor som jag själv köpt. Sist jag åkte skidor på riktigt var väl med pappa ute på åkrarna i Täby, då jag var liten. Vi får väl se om det är spännande upplevelse som väntar, men jag kan redan nu gissa att en ny typ av träningsvärk väntar.

2 kommentarer

 1. Magnus Emanuel · januari 25, 2015

  Japp, men vi hann ju knapp börja innan vi vände och gav upp. Men visst gör jag det 🙂

  Gilla

 2. Anna Buhre · januari 24, 2015

  Grattis Magnus.
  Men du kommer väl ihåg din min o sofies tur på skidor på nyårsdagen?!!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.