Vårkänslor på allvar

Sitter med en kopp kaffe och tittar ut på min trädgård som vrider sig i vinden och försöker piggna till i vårsolen. Älskar den här tiden när allt sakta börjar vakna till liv igen. I helgen ska jag hjälpa trädgården lite på traven och börja rensa bort fjolårets alla blommor som står stela och bruna.

Jag börjar även känna att mitt knä snart är på banan efter att jag drog det i marken för ca 1,5 vecka sedan då jag ramlade med cykeln. I torsdags var jag hos läkaren för att kolla upp det, eftersom svullnaden hållit i sig. Allt såg bra ut med leder och annat, samt att i skrivande stund har svullnaden har gått tillbaka.

Nu när vårkänslorna spirar, står det på helgens att-göra-lista att jag byta till sommardäck på cyclocrossen. Ska bli skönt med lite mer lättrullade däck och imorgon blir det nog en solig runda för att känna hur det känns att cykla med knät. Det ryktas om att det ska bli nästan +15 grader imorgon ☀️

Låt denna dröm bli verklighet ❤️

En annan kul sak jag fick se igår, var att det verkar som att det finns planer på både ett MTB-spår och cyclocrossbana här Österåkers kommun. Detta skulle vara sjukt skoj om det blev verklighet inom kort. Här kan du läsa artikeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.