Lida Loop – årets första cykellopp

Halva året har snart passerat och flertalet cykellopp har gått av stapeln. Men för mig blir Lida Loop årets första cykellopp. Jag har under veckan varit lite krasslig, men under fredagskvällen kände jag att jag började må bra igen.

Känslan idag är att jag ska köra loppet på söndag och det innebär cykelloppspremiär med min fulldämpade MTB, nya POC-hjälmen och mitt senaste tillskott bland bra klädtillbehör, ett par Bontrager Solstice cykelhandskar Från Cykelkraft med extra tjockt GEL-inlägg. De har nästan en identisk färg med min cykelklubb MTB Täbys blåa och svarta kläder, så de passar perfekt till klubbkläderna.

Vädermässigt verkar det bli kalas med ca 17 grader och sol till halvklart. Jag startar kl 11.07 och eftersom jag inte känner mig allt för uppkäftig, valde jag att köra motionsklassen denna gång. Jag har startnummer 6601 och på Lida Loops webb finns en sida med liveresultat som kommer uppdateras under tävlingsdagen med länkar och filmklipp.

Jag ser verkligen fram emot morgondagen och idag blir till att samla ihop alla kläder, cykelsaker, energibars och GELs m.m. så att man är förberedd inför loppet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.