Börjar hitta glädjen

Jag trodde inte riktigt att jag skulle ta dessa ord i min mun när jag lite stolt kan säga att jag börjat hitta glädjen i att träna gruppträning. Det var ju inte igår man gick runt med ständig träningsvärk. Jag försöker få till två gruppträningspass i veckan och eftersom man gör olika övningar på varje pass hittar jag nya otränade muskler varje gång.

När jag cyklar, så cyklar jag väldigt sällan på gränsen av vad jag orkar. Anledningen till detta är att jag inte finner någon riktig glädje i att köra mig ”slut som artist” under ett cykelpass. Jag gillar cykellopp och tävlingar, men deltar nog mest för att utmana mig själv och ha roligt.
När det gäller gym och gruppträning, har jag aldrig tidigare riktigt fastnat för det. Med närheten till detta i gymmet på jobbet, har det plötsligt blivit så enkelt att bara 10 min innan passet smita ner i omklädningsrummet, byta om och köra. Sedan avslutar man med snabb lunch i vår grymma resturang på ICA. Vipps var dagens träning avslutad och en ny typ av träningsvärk att vänta.
Imorgon ska jag trots att jag ikväll sitter med galen träningsvärk i låren på ett nytt typ av pass. På schemat står det Tabata. Det ska tydligen vara sjukt jobbigt.
Lite off-topic: Blev lite glad när jag i dagarna fick ett Grattis-på-födelsedagen-brev från den ICA som jag mest handlar min mat i. I brevet fick jag en gåvocheck där kunde jag kvittera ut en gratis Princesstårta i butiken. Min favvotårta, dessutom. Tack ICA Maxi i Solna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.