Pang pang ben idag

Nästan hela SUB9-gänget innan start. Foto: Jörgen Otterstål
Imorse strax före klockan 8 samlades i stort sett hela vår SUB9-grupp vid Viks Skola i Upplands Väsby för att köra Certifiering nummer 1 av 2. Detta gör man för att kolla formen, testa att köra ihop som grupp och känna av om man orkar hålla tempot som vi ska hålla om ca 1,5 månad, då vi ska avverka 300 km och hålla ett snitt på 35km/h.
Jag har ju varit lite orolig i veckan för orken i mina ben. Men idag hade jag pang, pang ben. Nu ska jag inte överdriva, för jag var långt ifrån den starkaste idag. De ca 18 milen som vi cyklade idag gick riktigt bra och jag klarade det utan att tappa allt för mycket ork i benen. Vi fick hop 177 km och vi hade ett rullsnitt på 32 km/h. Det måste man väl ändå anse vara okej.
Det enda som störde motivationen idag var att två av våra cykelkompisar körde ihop och gick omkull pga en kraftig inbromsning framför dem. Det blev mest skrapsår, men Andreas som slagit i huvudet ringde man efter en ambulans för att utesluta några dolda skador. Nu efterhand fick vi veta att det var det bara ytliga skrapsår han ådrog sig, så vi hoppas han är uppe på cykeln snart igen.
Jag är trots den tråkiga incidenten så himla nöjd och glad över att jag klarade av detta utan att bonka. Väl hemma bakades det pizza som smakade himmelskt 🙂

Dagens långrunda hittar du på min sida på STRAVA. Tack till Jörgen som delade med sig av sin Garminfil, eftersom jag glömt att starta STRAVA igen efter fikapausen i Rimbo.

3 reaktioner till “Pang pang ben idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.