Då var man med PT igen

Sist jag anlitade en personlig tränare, var när jag fortfarande inte upptäckt tjusningen med cykling ännu. Då ville jag stärka mig och lära mig att springa fortare, men så mitt i den processen kom cykeln in i mitt liv. Plötsligt insåg jag att cykling var det roligaste som fanns och att jag dessutom kanske var ganska bra på det.

Jag skrev för en tid sedan att jag bytt gym till Elixia, så nu passade jag på att anlita en personlig tränare hos dem för att försöka bli en bättre cyklist. Vad menar jag med det då? Jo, som cyklist är ju träningen väldigt fokuserad på benen. Men man måste ju träna resten av kroppen också, så nu ska vi se om Tim på Elixia kan få mig att gilla det här med styrketräning. 
Idag på mitt första pass var det fokus på ett gäng övningar som ska stärka min rygg och så småningom kommer jag har ett program för hela kroppen. Kändes riktigt bra jag fick dessutom beröm, så det här bådar ju gott. Heja mig!
Avslutade det hela med att beta av ett pass på crosstrainern, för att förhoppningsvis klara av sista momentet i ICA klassikern. 1,2 av 9 mil är nu avklarat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.