Lucido inlagd på Bianchisjukhuset

Imorse samlade jag ihop min älskade men trasiga MTB och packade in den fint i bilen. Förhoppningsvis skulle jag efter jobbet kunna köra den till Bianchi Café & Cylces om de hade tid att ta emot den.

Ringde till dem på förmiddagen och fick prata med en som skulle be en kollega att ringa mig om en stund. Efter ett tag ringer telefonen och visst är det härlig känsla när man bli igenkänd på telefon av en i butiken när de ringer upp? I detta fall var det Tomas som arbetar i deras butiksdel som ringde och lät lika glad som han alltid gör. Kom in med cykeln, så ska vi se vad som hänt och vad vi kan göra.
Efter jobbet åkte jag dit. De kollade lite på den och konstaterade att växelörat var en aning böjt, men de kunde de räta ut igen. Det som jag redan gissat själv, var att jag behövde en ny bakväxel och en ny kedja. Vi kollar pris och återkommer, säger Tomas. Jag hade själv snabbtittat lite igår på webben vad de skulle kunna kosta, så jag visste på ett ungefär vad det skulle kunna hamna på. När jag satt i bilen på väg hem, ringer Tomas och ger mig ett glatt besked. Han kunde fixa en ny bakväxel för under 600 kr. Fick även frågan om jag ville kolla själv på denna reservdel på nätet och eftersom jag redan tittat på nätet igår, kunde jag konstatera att de gav mig ett bra pris, så det är klart man säger kör!
Tänk vad bra allt känns när man blir fint och glatt bemött i en butik. Det gör att även en tråkig utgift som denna kan känns riktigt bra.
Luicido (min Bianchi JAB 29.2) i söndags efter att den pajat

3 kommentarer

 1. Magnus Emanuel · mars 4, 2014

  Ja, denna gång kanske man skulle kollat upp lokala cykelmeckar och jag hade ingen aning om någon meck som heter Roslagscyklar, men nu vet jag =). Annars är det väl så att så länge man har fri service och justeringar hos Bianchi, så väljer man ju att slänga in den där. Arbetar ju ändå inte allt för långt från dem.

  Gilla

 2. Anonym · mars 4, 2014

  Varför i hela friden släpar du in cykeln till stan när vi har bästa cykelmecken i länet på Roslagscyklar i Åkersberga?

  Gilla

 3. Anna Buhre · mars 3, 2014

  Krya på sig kramar till Mr L.
  Kram Anna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.