Tur och retur till Ljusterö

Idag kl 10 hoppade jag på racercykeln och trampade på mot destination Öran ute på Ljusterö. Har aldrig cyklat dit, så jag tog mig en liten omväg via Svinninge för att undvika delar av 276:an. Tror det blev en en omväg på ca 1 mil att ta denna rutt, men man måste ju pröva sig fram. Dagen till ära hade jag perfekt cykelväder.

Jag höll ett hyfsat lugnt tempo med mina stela ben som sakta mjuknade utmed resan. Hade tänkt stanna för en glass vid färjeläget, men jag hade sådan tur att färjan kom precis när jag anlände dit, så det vara bara att köra på. När man kommit ut på Ljusterö så är det ca 1,3 mil ut på ön som mina vänner har sitt landställe.
Väl framme blev det årets första dopp för mig som var minst sagt uppfriskande, då det var +16 i vattnet. Hade sedan en härlig dag med pizza och terasshäng. Vid middagstid styrde jag hemåt mot Sollentuna igen.
Denna gång valde jag att fortsätta på 276:an efter att jag passerat Åkersberga och det funkade bra, då det är en väldigt bred vägren att cykla på, så den var nästan bättre än Svinningevägen. Sparade ca 30 min på att välja denna väg.
Jag glömde knäppa igång Runkeeper på väg ut till Ljusterö, men jag tror att med den extrasväng jag hade på vägen ut så har jag nog idag cyklat ca 13 mil totalt idag. På vägen hem höll jag ett snitt på 25,91 km/h.
Lilla Henry tycker om cyklar, men den är lite för stor för honom. Finns det stödhjul till Bianchi?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.