Punka på första testrundan

Hann bara en tur på ca 9 km innan jag på väg uppför Väsjöbacken började märka att luften sakta började gå ur bakdäcket. Innan dess hittade jag dock en väldigt fin liten omväg runt ett av de mest otillgängliga partierna på rundan i Törnskogen. Nu ska jag bara hitta en sista omväg på slutet av den för att den ska bli min favorunda nummer ett.

I Väsjöbacken inspekterade jag däcket och hittade inget som skulle gått igenom själva däcket, så jag pumpade upp det igen och for hemåt. Väl hemma, tog jag ur slangen som jag tidigare idag satt in och upptäcker då ett mikroskopiskt litet hål. Inget hade gått igenom däcket precis som jag tidigare konstaterat. Vet inte om det är ett fabrikationsfel, men jag tar med den till Cykloteket imorgon och hör med dem om kan få byta. Får jag inte det, så måste jag ju ändå köpa minst två nya slangar.
Tog några snygga bilder också på dagens lilla runda.
Uppdaterat 9/7: Var förbi Cykloteket där jag köpt däck/slang paketet och lite motvilligt från deras sida så fick jag en ny slang, vilket var väldigt snällt. De hävdade att alla slangar tryckkontrolleras, så det var högst osannolikt att det skulle vara något fel på min slang, men även en slangtestare kan ju ha en dålig dag på jobbet? 
Jag hävdar fortfarande att jag satt in slangen efter alla konstens regler och att jag noga sett till att inget var ikläm. Dessutom var det ju inget som har gått igenom mitt däck där det lilla mikroskopiska hålet var. Hur som helst så fick jag ju en ny slang, så jag är en nöjd kund kommer att komma tillbaka.

2 kommentarer

 1. Magnus Emanuel · juli 9, 2013

  Jaha, vad trist att höra. Jag var nämligen väldigt nöjd med förra årets modell. Jag fick dock med viss motvilja en ny slang idag.

  Gilla

 2. Dahlhöjd · juli 9, 2013

  Körde RK förra året. Punkade 3 st och tröttnade. Sportson i Kungsbacka sa att de haft många reklamationer på cykelvasamodellen.

  Hoppas det löser sig.

  Mvh
  Johan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.