Årets julcykling startar väl idag

Först och främst vill jag önska alla en god fortsättning på julen. Jag själv firade julafton med familjen i lugn och ro igår. Nu sitter jag och äter långfrukost och tittar ut på den frostigt vintriga trädgården. Vi fick ett tunt pudertäcke snö natten till julafton, då det också var riktigt kallt, så man får väl ändå säga att vi fick en vit jul 🎅🏼

Dags cykla bort allt goda från igår

Precis som vanligt, så brukar jag försöka mig på att cykla Rapha 500, som en utmaning där man ska cykla 500 km mellan julafton och nyårsafton. Innan covidtiden räknades endast utomhuscykling, men numera får man cykla med hjälp av tex Zwift, som på inget sätt är en enkel match heller. Jag har dock klarat av denna utmaning utomhus ett år, men jag föredrar att slippa frysa fingrar och fötter av mig. Därför blir det nog mest Zwift i år, precis som de senaste åren.

Jag ska underhålla mig under cyklingen med att kolla på en Urban Explorer på YouTube som åker runt Europa och besöker övergivna slott och herrgårdar, som jag kollade på förra året också. Hoppas på en del nya avsnitt sedan sist.

Jag har nu sju dagar på mig, så det blir ca 71 km per dag som ska avverkas om jag orkar…

Häromdagen såg jag Tomten när jag cyklade Zwift, får se om han dyker upp idag också, då stora delar av världen firar jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.