Lågintensiv vecka

Allt är egentligen rätt bra, men jag börjar bli så sjukt trött på denna pandemi som förvandlat oss singlar till eremiter. Och jag förstår att att det kan vara påfrestande även för familjer som alla ska samsas under ett och samma tak hela dagarna, nu när många skolor även håller stängt och kör distansundervisning.

Men jag personligen lider av inte kunna bjuda hem vänner på samma sätt som förut och när turen till mataffären blir en dagens upplevelse har det gått för långt.

Eftersom jag knappt lämnat huset denna vecka, tog jag med mamma på en biltur. Vi tog en sväng till Svartsjö Slott som ligger ute på Färingsö, som jag cyklat på några gånger och som är väldigt vackert. Vi tog en fika på slottet och slog till på en rejäl skagenmacka 😋

Pandemin bidrar till förändringsvilja

Om jag ska försöka se något positivt med denna pandemi, så har den ändå fått mig att vilja förändra lite hemma i huset.

Man ser ju dessa väggar dag ut och dag in. Därför hoppas jag att min nya tapet som jag beställt till köket, kommer snart. Den kommer sätta lite färg på tillvaron här hemma.

Jag skulle även vilja skaffa mig nya stolar till köksbordet, men det får jag nog vänta med till lite senare. Jag har nämligen sålt av en hylla som jag haft i min hall på övervåningen. Där den stod ska det bli en myshörna med ny fåtölj som jag beställt, men inte fått ännu.

Sportlov, men jag har mest latat mig

Jag har ju inga barn och inte heller varit ledig. Jag kan väl inte säga att jag blivit mer peppad att träna av alla Instagrambilder på skidglasögonbeklädda Stockholmare i fjällen. Har mest känt mig lite deppig rent allmänt denna vecka. Därför har det mest blivit liggläge i soffan på kvällarna.

Jag har dock kört veckans race i SWE Cup i måndags och så tvingade jag mig upp på cykeln och körde ett race igår också. Det var ett 37 km långt platt race och det gick ganska bra faktiskt. Och med bra menar jag att jag kom i mitten av resultatlistan i C.

Ska försöka få något till Zwiftpass imorgon. Hur kämpigt det än är att motivera sig till att träna, så mår man alltid bra efteråt 😅 Det måste jag banka in i mitt huvud varje gång jag väljer soffan lite för ofta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.