Dag 6 – målet är nära nu

Igår körde jag och några vänner en digital träff. Vi sörplade i oss ett par glas vin, glögg och annat drickbart för torra halsar. Det är verkligen räddningen att kunna göra sådana saker ibland. Speciellt för mig som bor själv, en annan har ju inte så många att prata med här hemma. Jag vill inte börja prata med växterna, även om det sägs vara bra för dem 😄

Eftersom vi satt en bra stund in på kvällen och pratade, tog jag mig en skön sovmorgon idag. Strax innan lunch var det dags att kravla på sig cykelbyxorna och med stela ben starta upp dagens etapp i Zwift.

Även idag kunde jag unna mig ett ”kortare” pass. Känns bra att jag cyklade några längre i början, som gör att man inte behöver avsluta utmaningen med några långpass. Jag fortsatte att trampa runt på den platta banan Tempus Fugit, vilket väldigt många andra Festive 500 jägare också gjorde.

Nu är det nära till målet

Efter dagens etapp på 60 km, har jag endast 48 km kvar. Allt har gått enligt plan och det ska bli härligt att passera 500 km förhoppningsvis imorgon.

Det betyder också att jag kommer sätta in 500 kr till min cykelklubb Team Utan Gränsers insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Jag lovade ju att donera 1 kr/km i denna mellandagsutmaning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.