När träningslusten är noll

Det går lite trögt med träningen just nu och så får det vara, den kommer säkert tillbaka. Det beror säkert på att hoppet om att allt verkade gå åt rätt håll med den pågående Coronapandemin och sedan slog den till igen. När nu samhället börjar stänga ned sånt som är kul och roligt så förstår jag givetsvis varför och accepterar det, men man blir lite deppig.

Och med detta sagt, så har jag inte blivit en soffpotatis. Jag fortsätter att pendelcykla med min elcykel, trots att mörkret nu börjar lägga sig. Sedan blir det väl något Zwiftpass i veckan också.

I förra veckan fick jag pyspunka på cykeln när jag kört en bit in på Grevens grusväg mellan Rydbo och Täljö där det är becksvart på vägen hem från jobbet. Tänk om denna väg kunde asfalteras och få belysning, vilket lyft det skulle vara för oss pendlare på cykel. Som tur är så har ju alltid både extraslang och pump med mig. Denna gång räckte det dock att stanna några gånger och pumpa upp däcket sista biten hem.

Ny cykelkeps med snällt budskap

I veckan kom min nya keps som jag gjort i min egen lilla påhittade PlingPling cykelkepskollektion. Det blev en cykelkeps att ha på sig när man pendelcyklar med ett budskap om att det är coolt att vara snäll 🥰

Jag tycker detta är viktigt budskap i trafiken där oskyddade trafikanter som cyklister är, ofta blir utsatta för saker som gör att man undrar om det står rätt till i huvudet hos många bilister.

I veckan skrev Lisa Nordén som är en välkänd triatlet om detta ämne i Expressen. Den som cyklar mycket vet vad hon pratar om, när hon skriver att ingen annanstans i samhället är det okej att tycka så illa om en grupp människor, som cyklister.

Läs hennes artikel och så tycker jag vi alla, bilister, cyklister och gångtrafikanter ska vara mer snälla mot varandra. Sluta hata och börja vara snäll!

En dalahäst till i samlingen

När jag och ett par kompisar var på Fårö i september, genomförde vi en av dagarna Siljan runt #athomeedition2020. För någon vecka sedan ramlade priset ned i brevlådan, en pålle från Dalarna.

Jag fick en svart dalahäst som jag redan har sedan ett tidigare lopp, men fick byta till en blå som min kompis Johan fått. Nu har jag en gul, svart och en blå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.