Motgångsvecka som ändå avslutades bra

I mitten på mars blev vi beordrade att börja arbeta hemma och det har väl gått rätt bra. Personligen har jag saknat den sociala biten med att vara på kontoret jättemycket. Men nu ska vi påbörja återgången. En liten del av de anställda tillåts nu komma tillbaka och jag är en av dem. Även om inte alla mina kollegor kommer finnas där, kommer det ändå finnas lite levande personer att prata med.

Jag har också saknat pendelcyklandet som tidigare varit en stor del av min vardagsträning. Nu får jag äntligen sätta batteriet på laddning till min elcykel och återuppta de 2×29 km som jag pendelcyklar varje dag.

Detta blev lite som julafton när jag fick höra detta i slutet på veckan och det ska bli härligt att få lite rutin i vardagen igen.

Dag 15 – vikt och mått

Denna vecka har jag haft det lite kämpigt med att hålla mig till rutinerna och halva veckan inleddes med att jag gått upp istället för ned efter helgens fuskande.

Jag får ändå vara nöjd med att siffrorna vid veckans mätning är de samma som förra veckan, bortsett från vikten som är futtiga 0,1 kg lägre. Siffrorna inom parantes är minskningen från start.

Vikt: 70,9 kg (-1,2 kg)
Midjemått: 89,5 cm (-1,5 cm)
Bröstmått: 95 cm (-3 cm)

Nya tag inför nästa helg

Nu ska jag verkligen försöka hålla mig till min diet, även om jag nu ska återgå till jobbet. Som tur är har vi en bra restaurang på jobbet med bra valmöjligheter, så att det går att styra lite vad man lägger på tallriken. Pendelcyklingen kommer ju också att bidra till att jag rör på mig mer än vad jag gjort hittills.

Nästa helg är det dags för Stockholm Runt med TUG och där vi ska stanna för lunch och ett dignande fikabord hemma hos mig. Detta är min första planerade fuskdag. Jag har redan börjat baka och fixa inför detta och nu håller vi tummarna för att vädergudarna är med oss.

Bocadillos står på den mer matiga delen av menyn nästa lördag och jag kommer som vanligt gå upp extra tidigt och förbereda alla mackor, innan jag åker till startplatsen för att vara med på cyklingen hem till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.