Dags för veckans mätning

Då var det bara att ta fram måttbandet igen och se vad som hänt med mig sedan förra lördagen, då jag tog senaste måtten runt midjan och bröstet.

Jag ska var ärlig och säga att jag aldrig förut använt mig av måttband och mätt mig före, under och efter försöket att gå ned i vikt. Tidigare har det mest blivit så att opps… nu måste jag köpa nya byxor, för de gamla börjar sitta för löst. Man märker ju knappast något i spegeln så här i början, därför var det lite spännande att ta måtten idag igen.

Dag 8 – vikt och mått

Vikt: 71 kg (-1,1 kg)
Midjemått: 89,5 cm (-1,5 cm)
Bröstmått: 95 cm (-3 cm)

Vikten var densamma som igår, men igår latade jag mig bara och gjorde inget sportsligt alls, så det är väl okej. Det var ändå lite kul att se att både midje- och bröstmåttet minskat lite. Skönast var att just bröstmåttet minskat mest, för det är det som jag mest av allt vill minska på.

Ett par kilon hit eller dit, vad gör det?

Man kan ju tycka att detta med att gå ned ett par kilo, hur mycket gör det egentligen? Men när man går ut i köket och hämtar två påsar 2 kg vetemjöl och paket med 1 kg socker och så tar man och lyfter dessa samtidigt. Då inser man att 5 kg ändå är rätt mycket att jobba bort från kroppen om jag lyckas.

Jag känner mig iallafall pepp på att fortsätta när man nu sett resultatet sedan förra lördagen och det ska bli intressant och se vad som händer under nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.