Nu jäklar ska det bort

Jag är hopplös och nu vet inte hur många gånger som jag startat om mina försök att nå min målvikt. Men nu har jag givit mig fanken på att jag ska nå den.

Målvikten är 67 kg och med dagens 72,1 kg så är det alltså 5,1 kg som ska bort från mig och mitt mål är att försöka nå den genom ändrad kost och träning. Jag tänker gå all-in med LCHF kost, som jag tycker jag lyckades bra med förra gången jag gjorde en viktresa och som jag mådde bra av.

Jag börjar precis som förra gången att köra detta i 30 dagar för att se hur det går. Jag kommer väga och mäta mig varje dag för att se vad som händer med mig.

Dag 1 – vikt och mått

Vikt: 72,1 kg
Midjemått: 91 cm
Bröstmått: 98 cm

Dagens träning

Jag arbetar som så många andra fortfarande hemifrån, så därför brukar jag starta vardagarna med en sväng runt den lokala sjön för att få lite rutin på morgonen. Jag längtar dock jättemycket efter att få komma tillbaka till kontoret och min härliga pendelcykling varje dag, samt att få träffa lite arbetskamrater igen.

Idag lördag tänkte jag köra en lite längre cykeltur än den jag brukar köra innan jobbet startar. Det är dock riktigt varmt idag, så det blir till att smörja in sig i solkräm och ta med sig två stora flaskor vatten.

Senare i eftermiddag ska jag åka och handla mat som passar för LCHF-kosten som jag nu ska äta.

Långt där borta finns målet och nu ska jag nå det… heja mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.