Cykeltur med simtur

Jag är verkligen inte byggd för temperaturer över 25 grader. Jag blir dåsig och orkeslös och lider mest hela tiden. Det är inte så att jag svettas så mycket av värmen. Jag tycker mest det är obehagligt när det är över 30 grader varmt, som vi haft nu ett par dagar.

Morgonrundorna med cykeln gör jag som vanligt, men jag orkar mig inte på några PR-försök. Det blir så kallad myscykling istället och det är inte fel det heller.

Idag skippade jag frukost och gav mig iväg lite tidigare för att hinna ut innan det blev för varmt. I de skuggiga partierna var det riktigt behagligt, men jag kände mig seg och trött.

På slutet av min runda passerar jag ett ställe där det dagtid om sommaren brukar stå bilar parkerade. Det är en liten stig ned mot vattnet, men jag har aldrig utforskat den närmare. Idag svängde jag ned på stigen och vid stigens slut var det en liten brygga och en liten badstrand.

Vattnet låg spegelblankt och inte en människa syntes till. Bestämde mig då för att att ta ett provdopp. Det fina när man cyklar är ju att man har ju typ badbyxor på sig, fast med padding där bak 😄

Jag som är en riktig badkruka tyckte det var underbart härligt varmt, nästan lite för varmt för att svalka. Men efter min mycket lilla simtur så kände jag mig piggare och redo att åka hem och starta arbetsdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.