Pokalregn

Nu börjar jag bli lite glad och stolt på allvar över mina förbättringar som jag sakta men säkert skördar frukten av. Idag kände jag mig rätt mosig på morgonen när jag vaknade, men morgonens cykelrunda skulle avverkas ändå!

Första halvan var tung och jag kände mig seg som bara den i motvinden upp mot Brottby. Sedan kom den där underbara känslan av medvind, när jag rundade sjön och började cyklingen tillbaka på andra sidan. Medvind är något som man ska ta vara på och trots att jag redan gjort fina tider på de tre segmenten utmed den sidan av sjön, så väcktes viljan att ge allt idag.

Kanske är fånigt att jaga tider egentligen, men på denna sträcka är det relativt bilfritt, god sikt för det mesta och inga andra cyklister eller gående som störs av att man cyklar fort där. Denna stäcka som jag jagar mina PR på är en böljande landsväg med tre rejäla uppförsbackar som gör det hela lite extra utmanande. Och hej och hå vad det gick idag.

På första segmenten så förbättrade jag mitt PR från 8:27 till 8:09 och intog för dagen en 7:e plats av alla 535 som cyklat där. Andra segmentet är en backe och där förbättrade jag mitt PR från 1:03 till 56 sekunder och intog för dagen en bronsplats av alla 543 som cyklat där. Sista segmenten är egentligen i stort sett hela sträckan från Brottby till Stava och där förbättrade jag mig från 15:25 till 15:17 och den lilla förbättringen av mitt PR gjorde att jag idag intog en 7:e plats av de 313 som avverkat hela den sträckan.

Det blev alltså tre topp 10 platser och jag tog verkligen i idag, så hårt att frukosten nästan kom upp 😄 Men känslan efteråt när man vet att man presterat utöver det vanliga var härlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.