Hur går det med nyårslöftena?

Vi har ju sedan en tid passerat den dag, då de flesta bryter sina nyårslöften. Och några av de vanligaste löftena är att man ska börja träna, träna mer eller går ner i vikt med hjälp av träning.

Jag brukar sällan sätta nyårslöften, men strax för jul antog jag en utmaning om att göra 200 träningspass till midsommar. Den startade i och för sig strax innan nyår, men det fick bli mitt nyårslöfte. Och när nu hälften av februari passerat, så tuffar utmaningen på för mig och här finns inga tankar på att ge upp.

Igår när jag cyklade hem från jobbet, blev det pass 60 av 200 och det känns rätt bra. Jag ligger lite efter, men är inte särskilt stressad över det. Jag får till minst två pass per dag, varje gång jag cyklar till och från jobbet, vilket sker ca 4 dagar i veckan. Så förhoppningsvis ska jag komma i mål med denna utmaning i sommar.

Hur går det själv med dina nyårslöften?

Imorgon är det dags för race igen

Jag missade förra deltävlingen i Svenska Cykelförbundets raceliga i Zwift för att jag fyllde år, men imorgon torsdag kommer jag ställa upp i klass C igen. Mitt resultat i den förra tävlingen kanske inte var något att hänga i julgranen och skryta över, för det är ju créme dela créme av Zwiftarna som deltar i dessa race.

Jag var hursomhelst nöjd med min insats förra gången och ser fram emot racet imorgon 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.