Hatten av för bra fynd

Jag måste själv säga att jag tycker jag är rätt bra på hitta bra fynd och planera inköp så att man bara inte kastar sig på något man vill ha.

Nu stundar ju Black Friday imorgon, men merparten av butikerna tjuvstartar denna kampanjdag allt från en vecka innan till en hel månad innan har jag sett, vilket jag tycker är synd. Det förtar hela grejen tycker jag. De som har allt för utdragna kampanjer, deras prylar känns rätt blasé. Och om de sedan kommer med något bra, så har man redan gått vidare och tröttnat på deras reklamtjat.

Förra året fyndade jag ett par sportiga högprofilhjul till min racer på Black Friday och fick dem för ett par tusen billigare än vad de kostat tidigare under året. Det köpet blev jag supernöjd med.

Årets fynd på Black Friday

I år hade jag två saker på span som jag var intresserad av. Dels en ny cykeldator, som jag inte hittat någon ännu. Och den får nog vänta när jag nu gått loss på lite nya långärmade cykeltröjor, en för vintercykling, en för höst och så slank det ned en cykelkeps i bara farten.

Jag tycker det brittiska klädesmärke Chapeau gör stilrena och snygga kläder och jag har varit sugen på att köpa något från dem ett tag nu. De har inte sagt något om någon rea förrän igår, då det kom en post om Black Friday på deras Facebook.

Man kan väl säga att det var tur att jag väntade! Varukorgens totalsumma för de kläder jag köpte blev idag 1 100 kr, jämfört med 2 300 kr innan Black Fridaykampanjen. Ibland gäller det att ha is i magen. Jag lyfter på hatten för Chapeau och deras kampanj som satt som en smäck för mig.

Inatt kommer kanske snön

Vinterdäcken är monterade, klara och inkörda på pendelcykeln och de väntar på snöiga, isiga och blaskiga vägar. Men jag vill ju även ha vinterdäck till min gravelbike som jag hoppas kunna få många fina vinterturer med i vinter.

I helgen ska jag ut på en cykelrunda med lite cykelkompisar och då måste jag ju ha vinterdäck som vädret ser ut att bli nu. Därför stannade jag på vägen hem idag och köpte mig ett par Schwalbe Winter som jag tidigare nämnt i ett inlägg. De fick jag också till ett bra pris, då de var prissänkta med nästan 30 %.

Avslutningsvis blev det en riktigt bra shoppingdag så här på Black Thursday, dagen innan då webbshopparna kraschar och folk svimmar i trängseln i butikerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.