Svenskt försök att infiltrera danskt race

Idag försökte jag locka med mig lite cykelkumpaner från TUG för att visa danskarna vad skåpet ska stå i Zwifts digitala cykelvärld i loppet Danish Bike Riders Saturday Race. Jag kanske inte är den farligaste cyklisten, så om det bara blev jag behövde inte danskarna oroa sig.

Jag fick faktiskt med mig min kompis Robert O som är en stark rackare, men han gjorde misstaget att anmäla sig i min klass som är en eller två klasser under den han tillhör. Att ens försöka haka på duracellkaninen Robert var ju inte något jag ens försökte överväga.

Han krossade motståndet och tog hem förstaplatsen i C. Men han blev diskad, pga av att han egentligen tillhör en starkare klass än den han rejsade i idag.

Jag själv kände mig som regalskeppet Svärdet i hennes sista sjöslag som det deltog i innan danskarna sänkte henne utanför Öland 1676. Jag var omringad av danskar 😅

Danskar, överallt danskar 🇩🇰 vs 🇸🇪

Avslutningen på dagens race var uppför legendariska Alpe du Zwift, så även om loppet inte var så långt, så avlutar man med en klättring på över 1100 höjdmeder. Det kändes rejält i benen även om jag inte är något wattmonster.

Jag blev faktiskt lite överraskad att jag hamnade i mittsektionen på resultatlistan på ZwiftPower.com. Det blev en 24 plats av 36 listade i C. Inget att skryta om, men det skiljde ändå 17 min mellen mig och siste man i C 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.