Imorgon ska jag cykla på riktigt

Normalt glider jag fram som på en räkmacka till jobbet på min elcykel, men imorgon ska jag vara en sådan där vanlig cyklist.

Varför då kanske du undrar. Jo, jag ska låta en arbetskamrat testa min cyclocross. Hon pendlar på en damcykel idag och vill ha något snabbare. Och då kanske min hoj skulle vara ett alternativ, men hon är dock lite längre än mig, så vi får väl se om den passar.

I och med att jag nu beställt en gravelbike, är det dags för min cyclocross att hitta ett nytt hem. Och det vore super att få sälja den till arbetskamrat, eftersom man då slipper annonsera ut cykeln.

Sist jag pendlande på en icke el-assisterad cykel var i maj, så imorgon är det snigelfart 🐌 uppför alla backar.

The Rift öppnade och stängde anmälan idag

Idag öppnade den officiella anmälan till gravelloppet The Rift på island som jag och några kompisar fick äran att anmäla oss till i förväg. De 500 platserna tog slut rekordsnabbt och de hann knappt annonsera ut att anmälan öppnat innan meddelandet kom att loppet var slutsålt.

Jag har nog aldrig någonsin sett fram emot ett lopp så mycket som jag gör inför detta. Det ska bli så coolt att grusvägscykla och se Islands mäktiga landskap. Det pirrar redan i magen, fast det är först nästa sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.