Klös i benen

Igår bestämde jag mig för att ta en cykeltur ut till mina kompisar Nadja och Mathias som har landställe ute på Ljusterö och det visade sig att deras tvillingar även fyllde 5 år igår. Därför började jag lördagen med att jag åkte och köpte två presenter till dem. Det blev två små radiostyrda bilar, som jag slog in och monterade på min cykelväska.

Jag hade siktet inställt på att hinna med en viss färja och givetvis kom jag iväg lite sent, så det blev till att trampa på hårt för att hinna. Jag kände att jag hade ordentligt med klös i benen. Jag lyckades hålla ett rullsnitt på nästan 31 km/h under de två milen som det är upp till färjeläget. Detta gjorde att jag istället fick vänta 10 min på färjan 😀 Från färjeläget på Ljusterö och till mina vänner är det lite mer än en mil och då hade jag inte lika bråttom, så då kunde jag slå av lite på tempot.

Efter en härlig eftermiddag och kväll som avslutades med grillade hamburgare, bar det av hemåt igen. Eftersom det började bli kväll, var det rätt lite bilar ute på Ljusterö. Därför kunde jag ha hela vägbanan för mig själv i stort sett hela vägen till färjan. Och då är det klart att man passade på att ta i lite extra. Jag hade ju en 🍔 i varje ben. Resultatet blev att jag lyckades snitta 33,1 km/h under de 12,8 km som det är till färjan. Och med risk för att bli tjatig: Nog är det lite kul att känna sig stark!

Väl på fastlandet, tog jag det lite lugnare och njöt av den härliga sommarkvällen. På ängarna intill vägen dansade älvorna i dimmorna som börjat svepa in – riktigt läckert och magiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.