Pretty in pink

Alltså vilket påskväder 🐣 vi fått. Så fort solen värmt en stund på morgonen, så är det varma kläder av och somriga på.

Jag började förmiddagen med att fixa med min nya utelampa på baksidan, då den förra som var en lyktmodell slets loss från väggen i ett snöras i vintras. Nu blev den variant i samma serie, men en välvd sort som inte sticker ut så långt. Blev tjusigt tycker jag!

Från vinter till sommar direkt

En dag som denna fick man ju inte gå miste om. Monterade av racern från trainern igen och fixade lite med växlarna efter att jag slängt på bakhjulet. Sedan var den redo att tugga i sig ett par landsvägsmil.

Idag blev det premiärtur i min tröja från VOID som jag köpte sent i höstas när det var för kallt att cykla i kortärmat. Jag skulle nog säga att detta är den skönaste cykeltröjan jag någonsin haft, även om den är lite i det tajtaste laget mot vad jag är van vid. Jag tycker jag ser jättefin ut i den om man får säga så, vilket man får på sin egen blogg 😄

Idag gick turen upp mot trakterna kring Kårsta och jag lade jag ett par mil på min vanliga runda, genom att köra mot Lindholmen och sedan via Vallentuna hem mot Åkersberga igen. Cyklingen gick lekande lätt idag och jag tror det varma soliga vädret gör sitt till att ge en lite extra watt i pedalerna. Totalt blev den ca 64 km in på cykelkontot idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.