Mmmmm…

Häromdagen såg jag ett inlägg från cykelidolen Henrik Öijer, vars blogg jag följt i många i år. Han verkar vara lika förtjust i vörtbröd som mig och han delade ett inlägg i veckan om att hade köpt vörtbröd. Så igår när jag var på väg hem slank jag in i mataffären för att se om de fått in någon vört.

Det fanns en enda vörtlimpa kvar i min affär. Det verkar vara fler som uppskattar detta bröd, fast det är en bra bit kvar till jul. Nu på morgonen har jag sakta ätit och avnjutit årets första vörtsmörgåsar.

AC0381CD-DBC4-4F6C-862C-5C047D691BC4

Mmmmm… vörtsmörgås. Som jag har längtat!

Avslutningsfest med TUG

Igår var det avslutningsfest med Team Utan Gränser på cykelcafé LeMond på Södermalm i Stockholm. Vi fyllde sakta men säkert hela nedervåningen med glada cyklister. Om man ska vara medlem i EN cykelklubb, så är TUG det självklara valet tycker jag. En större samling med öppenhjärtliga människor får man leta efter.

Kvällen varvades med glatt och högljutt mingel, god dryck och en bit mat innan ledningsgruppen drog en presentation om året som gått och lite om 2019. Sedan var det dags för en stående punkt som är Årets… Det är medlemmarna som fått nominera andra medlemmar till olika priser.

Årets fikakung 🤴🏼

Jag vann priset för Årets fikakung och jag har väl inte gjort någon hemlighet över att jag älskar att fika. Men det var framförallt för att det depåstopp som gjordes hemma hos mig i våras när jag fixat kaffe, läsk, bocadillos och fikabröd till ca 30 personer som deltog i TUGs jättelika klungcykling Stockholm runt.

Jag blev varm av lycka över de fina orden i motiveringen. Priset vet jag inte hur jag ska tolka riktigt: En trehjuling! 😂 Men egentligen spelar det ingen roll vad jag vann, utan jag är mest rörd över att alla uppskattade depåstoppet hos mig så mycket.

E0C8D104-6AB5-4EF0-BFF2-6DD02A646DED

Någon tipsade mig igår om att jag skulle bygga en minivariant av Mr Cyclist och sätta den på trehjulingen. Det är ingen dum idé faktiskt 🤔

Det var hursomhelst en supertrevlig kväll igår och nu idag väntar lite MTB-cykling med några från TUG på MTB-banan i Hacksta med efterföljande fika hos mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.