Donationen som kom av sig

Det var en gång en tanke om att jag skulle skänka 1 kr/km som jag cyklade under 2018, men ibland blir inte allt som man tänkt sig. I mitt fall så vet jag inte riktigt varför den kom av sig egentligen, men jag tror det har med att jag kände att jag själv behövde pengarna en månad i våras och sedan glömdes det bort.

Omstart

Häromdagen berättade jag att jag cyklat lite mer än 500 mil i år, vilket hade kunnat resultera i att jag skulle donerat lite mer än 5 000 kr till Team Utan Gränsers insamling hittills i år. I skrivande stund har jag ”bara” skänkt lite mer än 1 000 kr i år och att donera ikapp sommarens uteblivna gåvor kommer jag inte riktigt ha möjlighet att göra.

Därför blir det en omstart nu i oktober och jag har nu lovat mig att starta upp månadsgåvorna igen vid månadsskiftet. I år är Team Utan Gränsers insamling i större behov av privata gåvor, eftersom vi inte haft lika många sponsorer i år som året innan.

Varje liten gåva till vår insamling går oavkortat till Läkare Utan Gränser och deras meningsfulla arbete på ställen i världen där deras hjälp behövs som bäst.

Så kan du vara med och hjälpa

Vill du ge en gåva innan årets insamling stänger om lite mer än en månad, så kan du göra det i Team Utan Gränsers insamlingsbössa eller varför inte swisha oss ett valfritt belopp på 123 338 01 77.

Ingen gåva är för liten ❤️

F50B320E-CA13-4ECC-8D3E-B4FD7B64C949

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.