Vinden viner och benen lider

Det blev i ett nattligt inlägg ikväll och utanför fönstret så viner vinden så att asparnas löv applåderar hysteriskt och regnet smattrar mot rutan. Idag så kände inte för att sjunka ned bland kuddarna i soffan efter middagen och slötitta på TV. Nä, idag kände jag mig full av energi och även om klockan snart var halv tio på kvällen, anmälde jag mig till ett Zwiftrace. Jag valde ett som var ca 30 km och hyfsat platt med bara lite backar. Tycker det är så härligt med Zwift, när man bara rätt som det är kan göra sådana här spontanpass en kväll.

D51E9886-3DA9-4099-BD8E-AAD6FFDDB24A

Jag kom både etta och sist i min grupp, eftersom det var bara jag som listades på Zwiftpower i klass D i racet. Trots att jag inte presterar några mastodontwatt, så hade jag bra fart på taxbenen och pulsen var på topp stundtals. Det blev ett jobbigt men skönt pass och nu kan man somna nöjd till höststormen utanför.

7165D1E3-EEB3-4288-B109-A3F1F6B7EF4B

Min viktresa

Ni som funderar hur det går med den, så ska jag uppdatera er på att det går bra och jag är snart i mål där jag vill ligga viktmässigt.

Mest roligt är att jag faktiskt fått en del kommentarer från några som inte sett mig ett litet tag att det hänt saker med mig. Sånt känns riktigt bra, då man inte själv ser samma sak när man glider förbi spegeln varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.