Harvar runt i nedre delen av resultatlistan

När jag körde mitt första race i Zwift så hade jag själv klassat mig som D även om jag ställde upp i klass C. Efter racet blev jag automatiskt uppklassad till C för att det gick så bra. Det var den gången. Idag körde jag SZR iTT som var ca 26 km långt och som går ut på att köra plattan i mattan från start till mål.

De två senaste racen har jag kört i klass C men då har jag hamnat i botten av deltagarna i den klassen. Jag vet att det var fler i min klass som startade, men de måste brutit under loppet. Nu har de två sista racen varit lite mer påfrestande än det första och det jag körde idag var helt galet backigt. På vissa ställen var det 15% lutning, vilket gjorde att pulsen gick i taket och jag körde slut på mig.

Hur som helst spelar det egentligen ingen roll vart jag hamnade i listan nedan, för att köra sådana här lopp är grymt bra träning och så är det ju så kul zwifta. Jag kommer ändå att klassa ned mig tillfälligt till D för det är nog där jag hör hemma. Och är man för bra där, så skickas man ju automatiskt upp till klassen över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.