Hello Level 10

Det börjar kännas lite som man berättar eller recenserar ett dataspel när man talar om sina träningsupplevelser sedan man klev in i Zwifts digitala cykelvärld. Vissa fnyser fortfrande lite åt Zwift och själva spelgrejen med det och andra åt att träning inomhus är astråkigt. Jag tycker spelgrejen med Zwift och möjligheten att cykla lopp med både kompisar och okända när man vill, gjort att vinterträningen blivit så mycket roligare.

Jag tror aldrig att jag rört mig så mycket som denna vinter, så tack Zwift för att du kom in i mitt liv. Det här med att man inte hinner träna innan det blivit för mörkt eller om det är för kallt är ju som bortblåst. Dessutom har man ju varje dag ett smörgåsbord av olika events och race att välja på oavsett klockslag. Vill man inte köra det, så cyklar man bara helt random någon av de aktuella banorna.

Level up

Ju längre man håller på med Zwift desto längre verkar det ta att tjäna ihop till nya kläder, prylar, cyklar och framförallt att gå från en Level till en annan. Idag klev jag över i Level 10 och det innebar lite nya saker till hojen, som ett par Zipphjul och lite andra tillbehör till Zwiftavataren. Dessutom vet jag att jag nu kommer ha tillgång till några nya banor som jag sett i listan, men inte kunnat välja förut.

Idag blev det ett kortare pass på ca 20 km som var en bana som var rätt konstig med flera inte så långa, men kraftiga uppförsbackar och en låååååång utförsbacke. Det var rätt skönt att trampa ur benen lite efter gårdagens 102 km.

74A694E4-1FFA-414C-A79D-F711477E3044

Min Zwiftavatar uppdaterad med nya 100 km cykeltröjan och nya Zipphjulen på cykeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.