Snökaoset som uteblev och nästan sist i Zwiftrace

Det har nu varit rätt kallt i Stockholm en tid och idag skulle vi drabbas av ett riktigt ruskväder, men inget väderkaos har drabbat mig där jag varit idag. Mitt på dagen var dessutom strålande sol och riktigt härligt. Visst är det svinkallt ute, vilket gjorde att det blev glashalt på vissa vägar. Men som vanligt är det så att om man anpassar farten efter väglaget så uppstår sällan problem.

Några vänner till mig idag tog cykeln till jobbet för att man varnade för att ta bilen idag och de ska ha fetingkudos 👍🏼 som ens övervägde att cykla när det var så kallt som det var i morse. Personligen har jag ju ingen möjlighet att cykla från/till Åkersberga när det är snö, eftersom vi cyklister är inlåsta i Österåkers kommun vintertid pga avsaknaden av cykelvägar. I morse hade jag inte valt att cykla oavsett, för jag tror inte det är särskilt hälsosamt att utsätta sig för den kyleffekt som blir med -15 grader och rätt blåsigt väder. Men även vi cyklister verkar vara gjorda av olika materiel.

Nu har jag haft två vilodagar och för att rivstarta träningen anmälde jag mig till ett race i Zwift igen. Denna gång blev det racet SZR iTT RACE i klass C. Det var precis som mitt första race jag gjorde i förra veckan, ett TT-race med en masstart där man ska cykla allt vad man kan under loppets gång.

Skillnaden var bara att detta race var dubbelt så långt, jämfört med förra gången. Det hade jag missat, så luften gick lite ur mig. Jag cyklade så jag höll på att 🤮 och om man vänder resultatlistan upp och ned, blev jag trea i grupp C.

Man får bara ta nya tag och se det som ett bra träningspass istället!

img_0378

Det är ensamt ibland när man blir frånåkt 😭

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.