Spin of Hope

Jag cyklar och samlar in pengar till Team Utan Gränsers insamling till förmån för Läkare Utan Gränser, men lördagen den 17 mars går Spin of Hope av stapeln runt om i Sverige som jag tänker delta i år.

Vad är Spin of Hope?

Jo, det är en insamling till förmån för Barncancerfonden som pågår under 12 timmar. Det går till så att man bokar en spinningcykel på ett gym som deltar i evenemanget.

Man kan boka en standardcykel för 1500 kr eller en guldcykel för 3000 kr. Sedan gäller det att hålla igång spinningcykeln med deltagare under 12 timmar mellan klockan 07:00 till 19:00.

Team Utan Gränser är med – Är du med?

Flera i vårt cykelteam har bokat lite spinningcyklar runt omkring Stockholm.

Jag och min kompis Robert T. Som båda är med i Team Utan Gränser har bokat en guldcykel på Gym & Motion i Åkersberga. Man kan vara maximalt 12 personer på en cykel. Vid maximalt antal på en guldcykel behöver man bara köra ett 1 timmes pass var och då skänker varje person 250 kr som går oavkortat till Barncancerfonden. Fint va!

Jag hoppas lite vänner till oss skulle vilja vara med och hjälpa oss att hålla igång cykeln för en god sak. Annars får jag och Robert donera en rejäl summa var och ta rätt många spinningpass, då vi preliminärt är 5 personer på vår cykel nu.

Fixa ihop ett lag du med, boka en cykel på ett gym som kör detta nära dig och cykla för en god sak ❤️

66DCCA50-87B9-46B1-A4DD-C91966EED939

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.