Årets 9:e donation

Nu börjar vi se målgången för årets insamling som Team Utan Gränser gör till förmån för Läkare Utan Gränser. Vårt mål är att samla ihop 250.000 kr i år och vi är på god väg. I skrivande stund är vi uppe i 236.657 kr i vår insamlingsbössa på webben med en månad kvar.

Min utmaning 1 kr/km

Det ser hoppfullt ut att jag kommer nå mitt donationsmål i utmaningen 1 kr/km, vilket är att i år kunna ge 5 000 kr till Team Utan Gränsers insamling. I september cyklade jag 559 km, vilket blir 559 kr. Med den insättningen, har jag donerat 4 639 kr 💰 i år.

Nu återstår bara oktober och ska jag nå mitt mål, behöver jag bara cykla lite mindre än 400 km under oktober och det känns ju lätt som en plätt!

Träning och välgörenhet – en bra kombo

Givetvis så har vi alla olika förutsättningar att kunna skänka pengar till välgörenhet, men många har faktiskt möjlighet om man bara är lite påhittig. Alla vet ju att träning är välgörande för din hälsa och i mitt fall så sporrar det mig att komma ut på cykeln när jag har haft donationsmålet 1 kr/km jag cyklar och man väljer ju helt själv vilken nivå man har råd med. Cyklar man väldigt mycket, men inte har världens bästa ekonomi, kanske 1 kr/mil är en utmaning istället? Alla bäckar små kan bli till en stor å.

Jag tycker det har funkat bra att ha min nivå och månadsdonationerna har varierat allt från 170 kr i vintras när jag cyklade som minst till 863 kr i somras när jag cyklades som mest en månad.

Hoppas fler i Team Utan Gränser hakar på utmaningen 1kr/km 🚴 eller någon annan utmaning som passar deras ekonomi under 2018.

Höstcykling

Jag avslutande september med en fantastisk härlig förmiddagscykling och jag skulle säga att naturen är som allra finast just nu med alla coola färger. Så ut och cykla innan hösten och vintern kommer på allvar.

img_3587

Pendelcyklingen på 2×33 km som jag har till/från jobbet har varit givande för mitt donationsmål 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.