Cykelvasan för sjunde gången

Idag släppte min arbetsgivare ICA sina sponsorplatser till Cykelvasan 2018 och klart som korvspad, så hängde jag på låset för att anmäla mitt intresse att få köra. Pling sa det i inkorgen, när ett svar kom att jag fått en plats.

Krasch boom bang

Sedan var det bara att ställa sig i den digitala kön på Vasaloppets webbsida med alla andra som skulle anmäla sig idag. Försökte påbörja anmälan typ 10 gånger, men hela tiden blev det serverkrasch eller något annat fel. Men så bang – efter nästan 45 minuter gick den äntligen igenom och nu är jag en av deltagarna i Cykelvasan 90 i augusti 2018.

Sjunde Cykelvasan

Det var på Cykelvasan 2012 som allt började för mig. Det var mitt livs första cykellopp och jag ser lika mycket fram mot min sjunde Cykelvasa 2018 som jag gjorde den där dagen i augusti 2012.

Målet för 2018 får bli att försöka hamna på en tid under 3.30. Men mycket kan hända innan dess.

Tack ICA

Jag vill också skicka ett stort tack till ICA för att ni ger oss anställda inom koncernen möjlighet till sponsorplatser.

Bilden på Cykelvasans diplom är ju rätt söt i all sin konstighet. Ibland när jag vaknar, så kan jag känna mig så där ihoptryckt. Konstnären kallar den: Att vilja och våga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.