Vätternpepp

Om en vecka har jag vid skrivande stund (kl 9.00) suttit på cykeln ett par timmar med målet att cykla runt den stora pölen. Vi kommer att starta i arla morgonstund kl 05.20, så det blir ingen sovmorgon.

Jag cyklar med Team Utan Gränser och ingår cykelteamets SUB11-grupp. Vårt mål är alltså att ta oss runt Vätternrundan 2017 och de 30 milen på strax under 11 timmar. Detta känns som ett lagom jobbigt tidsmål för en som inte hinner lägga all sin fritid på träna hårt för att kunna cykla med snabbgrupperna SUB9 eller snabbare.

Årets Vätternrunda ser jag som min revansch att få en respektabel tid , detta efter att jag 2013 harvade runt pölen på 16 timmar och 42 minuter 😬. Mycket har hänt sedan dess och den fart vi nu ska hålla känns riktigt bra när vår grupp kört tillsammans.

Min träningsvecka blir nog en MTB-runda med grannen idag, distansrunda med teamet imorgon och så tänkte jag få till lite pendelcykling 1-2 gånger under nästa vecka beroende på vädret.

Idag tänker jag lite extra mycket på min kompis Eva Trouin och hennes väninna som cyklar Tjejvättern, heja er 💪🏼🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.