Vad är Depeche Mode mot att träffa Henrik Öijer 

Idag är Depeche Mode i stan och det märktes kan jag säga när jag var i Mall Of Scandinavia för att handla lite innan jag skulle träffa en cykelidol för mig, Henrik Öijer. För er ickecyklister, så driver Henrik en av Sveriges populäraste cykelbloggar. Jag tror han blivit så populär, för att han delar liksom lite allt möjligt kring sitt cykliga liv.

Henrik hörde av sig till mig i helgen och frågade om jag var intresserad av lite Bianchisaker som han tänkte sälja, nu när han bytt cykelsponsor. En väska bestämde jag mig för att köpa av honom och eftersom han ska tävla i Lidingö MTB i morgon hade han vägarna förbi Sthlm, så vi stämde vi träff i Järva krog.

Trots min ålder, blir man lite starstruck när man träffar någon man ser upp till. Att se upp till någon är inget man blir för gammal för, hoppas jag. Helst av allt hade jag nog velat be om en selfie med honom, men det kändes lite pinsamt att fråga om det på en parkeringsplats vid motorvägen. Kanske nästa gång 😊. Henrik vekar hur som helst vara riktigt trevlig prick och man får tacka för de små bonussakerna (vattenflaska och bianchiarmband) som låg i väskan när jag öppnade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.