Med solen kom solskenscyklisterna

Idag vaknade man då upp till en strålande vårdag där solstrålarna stod som spön i backen. Idag var det dessutom premiär för att möta upp Team Utan Gränsers SUB11-grupp som ska cykla Vätternrundan tillsammans.

Vi samlades vid Brommaplan, där vår ledare Johan Lilja pedagogiskt gick igenom lite grunder innan vi via cykelbanor letade oss ut på Ekerö och Färingsö. Stundtals fick uppleva riktigt trevlig cykling denna härliga vårdag! Synd bara att det tar ganska lång tid innan man kommer ut till de riktiga trevliga vägarna och innan dess är det ganska nervig cykling där det är svårt att cykla i två led utan att känna att vi är i vägen för andra. Vi stannade för en den där obligatoriska cykelfikan på något som hette Äppelfabriken, som var ett himla trevligt fik.

Vi var långt ifrån hela SUB11-gruppen som samlats för att cykla tillsammans. Personligen tycker jag sådana här gruppcyklingstillfällen är jätteviktiga, där man får chansen att lära känna varandra och öva på att köra tillsammans som grupp. Eftersom vi alla har olika erfarenhet av att cykla i grupp, så är det viktigt att man lär sig lita på varandra. En för hård inbromsning, ett missat tecken eller att man tappar fokus för en stund kan resultera i att man kör ihop och i värsta fall kan en eller flera gå omkull. För att vara första gången vi cyklade tillsammans gick våra 66 km riktigt fint idag 🙂

Jag ska se om jag knopa ihop en på 8-10 mil här ute i Åkersberga med omnejd och se om man kan locka hit lite Teamkompisar för en tur.

Ett försök till en groupie vid fikabordet

Riktigt smarrig macka med ännu smarrigare sötsaker

Kanske en blivande cyklist som parkerade sin trehjuling vid våra cyklar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.