Njuter lite ikväll

Förra året var det några i min närhet som drabbades av den hemska sjukdomen cancer. Tyvärr finns inte en av dem kvar bland oss idag, då den dumma sjukdomen tog henne ifrån oss här på jorden alldeles för tidigt. De andra har dock övervunnit sjukdomen och sånt får en att bli glad och stärkt i att man kommit långt inom sjukvården med vad man kan göra.

När det händer läskiga saker som detta i ens närhet, blir jag alltid lite orolig och tänker att kunde det hända det dem, så kan det hända mig. Sedan inbillar man sig saker och kan få träningsvärk till att bli något annat.

Jag har denna vecka varit på min årliga kontroll hos tant doktorn eller tant är nog fel att säga, då hon säkert är 10 yngre än mig. Idag låg då kuvertet i brevlådan med provsvaren efter kontrollen och då blev jag lite nervös. Nervositeten släppte dock snabbt, då allt såg kalas ut 🙂

Igår skrev jag under för en ny bil, då mitt privatleasingavtal löper ut efter sommaren. Det är egentligen lite tidigt, men jag fick ett bra pris och nu blir det en sportig rackare i form av en Mini Cooper S 🚗💨

Därför lyxas det till ikväll med en galet smarrig Laxburgare, toppad med både tryffelmajonäs och tryffelsmör – Magiskt god. Imorgon eller på söndag blir det nog ett cykelpass och nästa vecka tänkte jag nog prova att pendelcykla lite.

BrumBrum…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.