Jag mot julkalorierna

Jag älskar verkligen julen med all god mat, kakor, choklad och för att inte tala om glögg. Jag skulle inte säga att jag frossar i allt gott, men lite för mycket av det goda blir det. 

För att inte man ska svälla upp som en ballong försöker att hålla ångan uppe med träningen, även om jag inte pendelcyklar i den utsträckning som jag brukar så här års. Det går lite segt med löpträningen, men det tar sig. Jag vet att det tar lite tid att få upp farten när man inte sprungit på länge.
Eftersom jag är julledig nu, så blev det en grymt härlig cykelrunda på 58,7 km idag i strålande väder. Jag tog min runda som går upp mot Rumsättra och tillbaka. Idag fick jag en påminnelse om att det kan vara halt, även om det mesta av snön smält bort här. Jag blev omkörd av en liten skåpbil som körde ganska fort på de små slingriga vägarna. Efter ca 5 min står den i diket på andra vägen, med sin ganska unga förare sittandes med telefonen i gräskanten. Jag frågade om han behövde hjälp: Nej det går bra, sa han och tittade ner i marken som om han skämdes.
Jag tänkte mest att tur att man inte mötte honom i kurvan där han körde av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.