Inför dagens etapp av Festive 500

Uj vad kallt det är ute just nu. Temperaturen visar hemska -10 grader och jag hoppas verkligen att solen som är på väg upp över trädtopparna, värmer upp luften lite grann iallafall.

Dagens pass som kanske skulle bjuda på snöfall och klass 1 varning enligt SMHI, verkar bli ett torrt och kallt cykelpass istället. För varje pass över 60 km, kommer jag kunna avsluta med ett lite kortare pass, vilket skulle kännas behövligt.

Tittade på lite statistik på STRAVA i morse och i skrivande stund är vi 66 647 deltagare världen över och från Sverige är det blott 206 tappra cyklister. Runt om i världen är det 134 st som redan gått i mål och har därmed klarat av de 500 kilometrarna. Tror att den som cyklat längst är en indier som av någon outgrundlig anledning lyckats att skrapa ihop över 1 000 km. I Sverige är det ingen som gått i mål ännu, men det ser ut som några kommer göra det efter idag. Själv ligger man innan dagens pass på en 66:e plats i Sverige.
Förövrigt känns kroppen i fin form och imorse kändes det bara lite stelt i benen, men så har de ju trampat över 20 mil cykel de senaste dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.