Dag 3 av Rapha Festive 500

Idag vaknade jag upp till strålande fin dag. Temperaturen låg -3 grader, vilket var betydligt kallare än igår. Om man jämför mot förra året, då vi hade tvåsiffriga minusgrader så blev det rena vårcyklingen.
Jag valde idag att cykla upp till Kårsta, ned mot Lindholmen för att sedan ta vägen ned mot Åkersberga igen. Jag hade som mål att passet idag skulle bli minst 60 km, för att att de resterande distanserna inte ska växa alltför för mycket mot slutet av utmaningen. Det blev lite mer än 70 km, så jag är mer än nöjd med dagens pass. När jag kom hem hade jag rätt frusna tår, trots att det inte var mer än 3 minusgrader.
Imorgon väntar då dag fyra och då har SMHI utfärdat en Klass 1 varning för snöfall i Stockholm. Det känns lite pinsamt att säga det, då det bara väntas falla ca 5 cm snö. Vi storstadsbor blir ju alltid lika överraskade när första riktiga snön börjar falla, så en varning kanske är på sin plats?
Jag hoppas hinna med min runda innan snön kommer imorgon. Efter dagens pass har jag avverkat 203 av 500 km. Bara strax under en Vätternrunda kvar då, de resterande 5 dagarna. Heja mig!
Kisspaus i Kårsta
Jag körde på tryggt och säkert på vägen, men skuggan min körde riktig cyclocross

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.