Alltid trevligt att hämta paket

Idag var jag och hämtade ett jättestort paket med mina nya däck till min cyclocross. Jag köpte en ny omgång av de jag redan åker på idag, Continental Cyclocross Race. De är utmärkta att pendelcykla med som är det jag mest använder min cross till. Eftersom jag har 2×35 km till/från mitt jobb, så sliter jag ut 2 omgångar sommardäck per år om jag pendelcyklar 2-3 ggr i veckan.
Jag var också tvungen att köpa på mig en till slang till crossen, då jag punkade i fredags och jag cyklar aldrig utan en extra slang. När jag punkade fick jag även uppleva hur jäkla svårt det är att handpumpa i de 5 bar som jag brukar ha i crossdäcken. Jag hade ju givetvis glömt min kolsyrepatron hemma, så jag fick bara i lite mer än två bar med handpumpen. Beslutade mig för att vända hem med ett lite lätt svampigt bakdäck. Jag klarade mig dock hem igen.
Dagen till ära köpte jag även mig en ny cykeltröja, så man är fin till årets första och sista landsvägslopp för min del – Velothon Stockholm. Nu hoppas jag bara mina nya cykelbrallor dyker upp i veckan, så man hinner provcykla dem innan loppet på söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.