Mot kurbitsmönstrat landskap

För fjärde året i rad var det då dags att köra CykelVasan imorgon lördag. Förra året trodde jag att vi skulle bli minst 6 personer som skulle köra. Och för inte så länge sedan såg det ut som jag skulle bli själv, vilket inte spelar särskilt stor roll för själva loppet eftersom alla brukar starta i olika grupper. Det som är kul när man är ett gäng är försnack, eftersnack och att äta och dricka gott tillsammans. Under året har alltså ett gäng fallit bort pga skador, nyfödda bebisar m.m. Men nu blir vi iallafall tre killar som åker upp för att cykla de 95 kilometrarna i fädernes spår.

Jag, Johan och Jakob har väldigt utspridda starttider. Först ut klockan 8.45 startar jag, följt av Johan klockan 11.05 och Jakob klockan 12.00. Min egen plan är att försöka avverka de 95 kilometrarna på någonstans mellan 3.15 till 3.30 timmar, förutsatt att man inte råkar ut för punktering eller något annat tekniskt problem med cykeln.
Under semestern i juli och fram till idag har jag cyklat nästan 1 000 km, så någon brist på cykelträning har jag inte. Jag har däremot inte så många riktigt långa pass i benen. Som tur är så är CykelVasan ett rätt lättcyklat lopp, så det ska nog gå bra.
Om du vill följa mig under loppet, kan du göra det här på Vasaloppet.se och se mellantiderna då jag passerar Mångsbodarna, Evertsberg, Oxberg, Hökberg, Eldris och slutgiltligen Mål.
Givetvis kommer jag bära min favoritcykelkeps med kurbitsmönster dagen till ära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.